SON DAKİKA | Galatasaray, Michy Batshuayi transferini açıkladı! Fenerbahçe’ye gönderme

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe’den ayrılan Michy Batshuayi’nin transferini açıklamak için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılılar, Michy Batshuayi’yi kadrosuna katması halinde sezonun ilk transferini yapmış olacak.

Galatasaray, Michy Batshuayi transferi için sosyal medya hesabından ‘yarasa’ ve ‘sarı-kırmızı kalp’ emojileri bulunan bir paylaşım yaptı. Öte yandan videoda kalbe saplı bir ok görüntüsü yer aldı.

“FLORYA’NIN KALBİNDEN ALIR GELİRİZ”

Fenerbahçe’de önceki dönem yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, Sebastian Szymanski transferinin ardından Galatasaray’a göndermede bulunmuştu.

Selahattin Baki açıklamasında, “Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski’ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya’nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz” diye konuşmuştu.

27 GOLE KATKI SAĞLADI

30 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 43 kez terletti. Belçikalı forvet, bu müsabakalarda 24 gol atma başarısı gösterdi. Michy Batshuayi, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Fenerbahçe’den ayrılan Michy Batshuayi’nin güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Standard Liege altyapısında yetişen Michy Batshuayi daha sonra Marsilya’da oynadı. Chelsea bonservisini aldığı Belçikalı forveti, sırasıyla Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giydi. Michy Batshuayi son olarak Fenerbahçe’de oynadı.

Belçika Milli Takımı’nda 56 karşılaşmada şans bulan Michy Batshuayi, 27 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir