Eşini öldürdükten sonra kayıp ihbarında bulunan erkek tutuklandı

Adıyaman’da, Kemal Biçer‘in (46), eşi Esma Biçer‘i (41) boğarak öldürüp cesedini torbaya koyarak bahçeye attıktan sonra polise kayıp başvurusunda bulunan Kemal Biçer, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Bahçelievler Mahallesi’nde oturan ve bir süredir haber alınamayan Esma Biçer ile ilgili çalışma yapan polis ekipleri, dün öğle saatlerinde bölgeye giderek komşularından bilgi almak istedi. Ancak bu sırada Biçer ailesinin evinden gelen kötü kokuyu fark eden polis ekipleri, bahçede inceleme yaptı. İncelemede torbada Esma Biçer’in cesedi bulundu. Bunun üzerine Biçer’in eşi Kemal Biçer gözaltına alındı.

Emniyet’te itiraf etti

Kemal Biçer, Emniyet’teki sorgusunda suçunu itiraf etti. Biçer, çarşamba günü kendisini aldattığından şüphelendiğini eşi ile bu nedenle kavga ettiklerini öne sürerek, “Eşimi evden kaçma girişiminde bulunacağı şüphesiyle boğarak öldürdüm. Daha sonra cansız bedenini poşete koyarak evin bahçesine atıp, kayıp ihbarında bulundum” dedi.

Kemal Biçer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Biçer, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir