Anne Şempanze İnsanlara Taş Atan Yavrusunu Herkesin İçinde Böyle Dövdü

Yurt dışında bir hayvanat bahçesine giden ziyaretçiler yavru şempanze tarafından kötü karşılandı. Yavru şempanze hayvanat bahçesine gelenlere bulunduğu ortamdan taş fırlatınca olan oldu.

Bir taraftan hayvanat bahçesi ziyaretçileri tarafından cep telefonu kameralarına kaydedilen yavru şempanzenin anları bir yandan da kahkahalar eşliğinde izlenmeye devam etti.

Yavru şempanzenin bu hareketini gören anne şempanze ise bir anda yavrusunu dövmeye başladı. Ziyaretçiler tarafından cep telefonu kameralarına anbean kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüleri kullanıcılar beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

TAŞ ATAN YAVRUYA CEZA

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan video kullanıcılar tarafından çok kez paylaşılarak yayıldı. Anne şempanzenin elinde bulunan sopayla yavruyu dövmesi ziyaretçileri kahkahaya boğdu. Sosyal medyada yayılan videoyu izleyenlerin birçoğu ise paylaşıma “annelerimizin bize kızdığında fırlattığı terlik olayına benziyor” yorumunda bulunurken birçok kullanıcı da şempanzelerin tıpkı insan gibi davrandıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir